Beştepe'deki Bakanlar Kurulu'nda Sürpriz İsim - Son Dakika
Güncel

Beştepe'deki Bakanlar Kurulu'nda Sürpriz İsim

Bakanlar Kurulu, Erdoğan'ın başkanlığında 3. kez toplandı. Toplantıya Orgeneral Abdullah Atay da katıldı. Atay'ın Ağrı olayı ile ilgili bilgi vermesi bekleniyor.

20.04.2015 11:56  Güncelleme: 12:07

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında üçüncü kez toplandı. Toplantıya katılan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın Bakanlar Kurulu üyelerine Ağrı'da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

İÇ VE DIŞ GELİŞMELER MASADA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki Bakanlar Kurulu toplantısı, saat 11.30'da başladı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplanan Bakanlar Kurulu'nda iç ve dış gelişmeler masaya yatırılacak.

SÜRPRİZ İSİM

Sözde Ermeni soykırımı iddialarına karşı atılacak adımların da ele alınacağı Bakanlar Kurulu toplantısının ana gündemini geçtiğimiz günlerde Ağrı'da yaşanan olaylar oluşturacak. Toplantıya katılan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın Bakanlar Kurulu üyelerine Ağrı'da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

TARTIŞILAN PAKET GÖRÜŞÜLECEK

Öte yandan çözüm sürecinde gelinen son noktanın da masaya yatırılacağı toplantıda, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan İç Güvenlik Paketi konusu ele alınacak.

Beştepe\'deki Bakanlar Kurulu\'nda Sürpriz İsim
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beştepe'deki Bakanlar Kurulu'nda Sürpriz İsim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • KESKİNLİ: YOLUNUZ ACİK İŞİNİZ GÜCÜNÜZ RAS GELSİN MİLLET SİZİNLE GURUR DUYUYOR 4 38 Yanıtla
  • ger: Sanki bi faydası var toplanıp duruyorlar. makam arabalarinin yakitina yazık be 20 2 Yanıtla
  • Çomolokko: Adı Bakanlar Kurulu ama ERdoğan topluyor. . Ahmet davutoğlu da bana oy verin ama ülkeyi başkası yönetecek diyo. . . Nasreddin Hoca Fıkrası Gibi :D 16 3 Yanıtla
  • YUH: AĞRIDA ÖYLE KOMEDİ OLDUKİ HDP ÇARŞAF ÇARŞAF AÇIKLADI HEM AKP HEM TSK ÇUVALADI NEDENMİ AĞRIDA ÇATIŞMA 5 TERERÜS ÖLÜ 1 YARALI ELE GEÇİRİLDİ EEEEEEEEE HANİ VAH VAH HA BAŞKANLIK SİSTEMİ BU ÜLKEYE DİKTALIK VE ÇATIŞMA KAMPLAŞMA GETİRİR ZATEN YETERİNCE VAR DAHA FAZLASINI İSTEYEN ARABİSTANA GİTSİN 15 3 Yanıtla
  • murat kara: Ben de bilal katıldı sandım. . . 18 0 Yanıtla
  • serhat: Oylar H D P ye 7 3 Yanıtla
  • arap sehmus: Haddini bil . 2 2 Yanıtla

Advertisement