Bakıcı İçin Kurulan Kameraya Hırsızlar Yakalandı! - Son Dakika
Güncel

Bakıcı İçin Kurulan Kameraya Hırsızlar Yakalandı!

Kadıköy'de bebek bakıcısını takip etmek için ev sahibinin kurduğu kameralar, ev sahipleri tatildeyken eve giren iki hırsızı saniye saniye görüntüledi.

04.03.2015 11:31  Güncelleme: 16:00

İstanbul Kadıköy'de bebek bakıcısını takip etmek için ev sahibinin kurduğu kameralar, ev sahipleri tatildeyken eve giren iki hırsızı saniye saniye görüntüledi. Parmak izi bırakmamak için ev sahibinin çoraplarını ellerine geçiren hırsızlar kamerayı tahmin bile edemediler.

HEMEN YAKALANDILAR

Bir güzel işe koyulan hırsızlar saniye saniye görüntülendi. Kameraya yakalanan hırsızlar, polisin görüntüleri izlemesiyle kısa süre sonra yakalandı.

Bakıcı İçin Kurulan Kameraya Hırsızlar Yakalandı!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bakıcı İçin Kurulan Kameraya Hırsızlar Yakalandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • x-ray: kanunlar caydırıcı değil, eğer olsyadı aynı suçtan sabıkası olmasına rağmen aynı şeyi yapmaya cesaret edemezdi. . . 10 yıl yatacak ki hapiste, bi daha aynı şeye cesaret edemesin. . 64 4 Yanıtla
  • muratt: Daha öncede çok sayıda suçları varmış: niye içeri ALIYORSUNUZ. BirakacaksiniZ zaten. şakamısın sen adalet. bu ülkede adalet diye bişey kalmamış. Adalet dağıtan sözüm ona hakim savcılara hakkımı helal etmiyorum. Zehir zikkim olsun böyle adamları serbest bırakan zihniyete. Allah belanizi versin. 13 0 Yanıtla
  • metin1: Kime niyet, kime kismet 4 0 Yanıtla

Advertisement