Bakırcı Minibüsçülerle Buluştu… - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bakırcı Minibüsçülerle Buluştu…

Bakırcı Minibüsçülerle Buluştu…
30.12.2010 01:02  Güncelleme: 01:04

Trafik Şube Amirliği, Şehiriçi Minibüsçüleri İle Bilgilendirme Toplantısı Yaptı.

İsmail Kahraman kültür merkezinde yapılan bilgilendirme toplantısına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Trafik ekipler amiri Komiser İsmail Aydın, Şehiriçi minibüsleri Kooperatif Başkanı Mustafa Yıldırım ve şehiriçi minibüs şoförleri katıldı.

Rize'de yaşanan trafik kazalarının önüne geçilebilmesi adına şoförlerle yapılan bilgilendirme toplantısında, günümüzde ihmal sonucu yaşanan trafik kazalarının mobese kameralarından tespit edilen görüntüler izletilerek trafikte uyulması gereken kurallar yönünde bilgiler verildi.

Toplantıda söz alan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı;" bu tür toplantıların devamlı yapılması gerektiğini düşünüyorum. Şehir olarak belirli şeylere dikkat edersek kazalara maruz kalmayız. Hem davranış bakımından, hem kılık, kıyafet bakımından biraz daha kendimize bakarsak, ben öyle zannediyorum ki? Yolcularımızda çok memnun olacaktır. Arabadan inerken de sizlere teşekkür edecektir.

Geçenlerde şoför arkadaşlarla dağdibi minibüs hattı için oturup konuşmuştuk. İnşallah dağdibi sorunu biran önce halledilir. Dağdibi yoluna bir çözüm üretilmezse belediye olarak ek otobüs veya minibüs koymak mecburiyetinde kalırız. İnşallah bu sorunu çözerler bizlerde araba koymak zorunda kalmayız. Bu programı düzenleyen Trafik ekipler amirliğine ve katılan şoför esnafına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Özellikle Rize'de gün geçtikçe artan araç trafiğinin yanında sürücülerin dikkatsizliği ile beraber şehiriçi trafiğinde yaşanan olumsuzlukların ortadan kaldırılması yolunda sürücülere Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipler amiri Komiser İsmail Aydın tarafından verilen bilgilendirme toplantısında özellikle şoförlerin yolcu indirme bindirme yerlerini kullanmaları, durup kalkacakları sırada daha dikkatli hareket etmeleri, yolcuları yaya geçitlerinde indirmeleri ve buna benzer birçok konuda daha dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Basın aracılığı ile vatandaşlara seslenen aydın; tüm vatandaşlarımız dolmuş duraklarını kullansın" dedi.

Başkan Bakırcı minibüs şoförlerinin tek tip olması için gömlek ve kravatları kendisinin alacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakırcı Minibüsçülerle Buluştu… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement