Bale Bölümünün Mezun Öğrencilerinden Yılsonu Resitali - Son Dakika
Güncel

Bale Bölümünün Mezun Öğrencilerinden Yılsonu Resitali

Bale Bölümünün Mezun Öğrencilerinden Yılsonu Resitali

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Bale Bölümü'ndeki 9 yıllık eğitimin ardından bu yıl başarıyla mezun olan öğrenciler, gerçekleştirdikleri yılsonu resitali ile geleceğin sanatçıları olduklarını kanıtladı.

10.06.2015 17:04

Mezun öğrenciler dünyaca ünlü baleleri başarıyla sahneledi

Mezun öğrenciler yılsonu resitalinde Copella, Fındıkkıran, Don Kişot ve Kuğu Gölü gibi dünyaca ünlü eserlerden oluşan solo performanslar sergiledi.

MEZUNİYET RESİTALİ

SDKM Büyük Sahne'de gerçekleştirilen yılsonu resitalinde bu yıl bale bölümünden mezun olan Esra Melisa Uludağ, Beril Havalan, İmge Tekşen, Ecem Çınar sahneye çıktı. Resitalde ayrıca Bale Bölümü 6. Sınıf öğrencisi Özlem Biçer, gerçekleştirdiği kukla şovla büyük ilgi gördü. Öğrencileri bu önemli gecede velileri yalnız bırakmadı.

9 YILLIK KONSERVATUVAR EĞİTİMİ

Yılsonu resitalinde mezun öğrenciler Don Kişot, Kuğu Gölü, Copella ve Fındıkkıran gibi dünyaca ünlü balelerden solo performanslar sergiledi. Zarafetleri ve solo performanslarındaki başarılarıyla dikkat çeken genç balerinler 9 yıllık Büyükşehir Konservatuvarı eğitimini adeta taçlandırdı.

MEZUN ÖĞRENCİLERE EŞLİK ETTİLER

Resitalde sahneye mezun öğrencilerle birlikte 2. sınıf öğrencileri de çıktı. 2. sınıf öğrencileri, mezun olan arkadaşlarına Kuğu Gölü Balesi performansında eşlik etti. Resitalde Konservatuvar Piyano Bölümü öğrencileri ve eğitmenlerinden Engin Yayar, keman ve piyano dinletisi ile geceye renk kattı.

TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ VERİLDİ

Resitalin sonunda Bale Bölümü eğitmenleri İlyas Akbulut, Asel Aklın ve Ezgi Serdaroğlu'na çiçek takdim edilerek, emekleri için teşekkür edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bale Bölümünün Mezun Öğrencilerinden Yılsonu Resitali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement