Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi'nde, Kayacık Baraj Gölü'nde balık tutmak için giren birbirine akraba 4 kişinin üzerinde bulunduğu bot delinerek alabora oldu. Gölette akıntıya kapılan 3 kişi yüzerek kıyıya ulaşırken, 30 yaşındaki Mahmut Akpınar ise suda kayboldu. Akpınar'ın bulunması için çalışmalar sürüyor.
Olay, dün gece Tüzel Köyü'nde bulunan baraj gölünde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Akpınar, Mahmut Akpınar, Mustafa Demir ve Celal Demir, balık tutmak için botla baraj gölüne açıldı. Bir süre baraj gölünde ilerleyen 4 arkadaşın üzerinde bulunduğu bot bilinmeyen nedenle delinerek alabora oldu. Can pazarının yaşandığı baraj gölünde Mahmut Akpınar, balık ağının ayağına takılmasıyla akıntıya kapılarak gözden kaybolurken, diğer 3 kişi ise yüzerek kıyıya ulaştı.
ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Gölden çıkarılan 3 arkadaş ile olayı duyarak kıyıya gelen köylüler, durumu sağlık ekipleri ile jandarma görevlilerine bildirildi. İhbar üzerine gelen jandarma çevrede önlem alarak, su altı arama ekiplerinden yardım istedi. Bölgeye gelen arama kurtarma ekipleri, Mahmut Akpınar'ın bulunması için çalışma başlattı. Havanın iyice kararmasıyla ara verilen arama çalışmaları sabah saatlerinde yeniden başladı.
Baraj gölünde kaybolan evli ve 1 çocuk babası Akpınar'ın yakınlarının gözyaşları içerisinde takip ettiği arama çalışmaları devam ediyor. - Gaziantep
Son Dakika › Güncel › Balık Tutmak İstediği Baraj Gölünde Kayboldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?