Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, oy kullandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, oy kullandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, oy kullandı
31.03.2024 14:27  Güncelleme: 14:30

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullandı. Yılmaz, eşi ve çocuklarıyla birlikte Karesi ilçesindeki Çiğdem Batubey Ortaokulu'na giderek oy verme işlemini gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamada, sonuçların memleket için hayırlı olmasını diledi ve Cumhur İttifakı'nın adayı olarak yeniden seçilmeyi umut ettiğini belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Yılmaz, oy verme işlemi için eşi Mehtap, çocukları Yavuz, Bora ve Damla Yılmaz'la Karesi ilçesindeki Çiğdem Batubey Ortaokulu'na geldi.

Kucağında küçük oğlu Yavuz'la sıraya girip 1338 numaralı sandıkta oyunu kullanan Yılmaz, "Vatana millete hayırlı olsun." diyerek oy pusulasını sandığa attı.

Yücel Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, sonuçların memleket için millet için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yoğun bir kampanya dönemi geçirdiklerini belirten Yılmaz, "Allah nasip etti 5 yıl Karesi Belediye Başkanlığı, daha sonra da milletimizin onayıyla 5 yıl Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptım. Şimdi Cumhur İttifakı'nın adayı olarak yeniden adayız. İnşallah seçimleri kazanıp halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, oy kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement