Balıkesir Patlamaya Neden Olan Tüpleri Bakkaldan Almış Patlamaya Neden Olan Tüpleri Bakkaldan Almış - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Patlamaya Neden Olan Tüpleri Bakkaldan Almış Patlamaya Neden Olan Tüpleri Bakkaldan Almış

Balıkesir Patlamaya Neden Olan Tüpleri Bakkaldan Almış Patlamaya Neden Olan Tüpleri Bakkaldan Almış

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta kaldığı otelin odasında çakmaklara konulan gaz dolu tüplerin patlaması sonucu yaralanan 18 yaşındaki Yaşar B.?nin tüpleri bakkaldan aldığı görüntüler ortaya çıktı.

04.02.2013 16:08

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta kaldığı otelin odasında çakmaklara konulan gaz dolu tüplerin patlaması sonucu yaralanan 18 yaşındaki Yaşar B.?nin tüpleri bakkaldan aldığı görüntüler ortaya çıktı. Bakkal Recep Şengör, gencin tüplerden bir koli istediğini belirterek, 'Bir kolide 12 tane vardı. Ben 'sadece 9 tane var' deyince tüplerin hepsini aldıö dedi. Bandırma'da İnönü Caddesi'nde bulunan Karlıhan Otel'de 30 Ocak gecesi 109 nolu odada kalan Yaşar B., gece saat 01.00 sıralarında odasında yaşanan patlama ve çıkan yangında ağır yaralandı. görevliler tarafından odasından güçlükle çıkartılıp Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç, durumu ağır olduğu için Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Oteldeki bir çok camın kırılmasına neden olan patlamanın, Yaşar B.'nin odasında bulunan çakmaklara gaz konulan yaklaşık 9 tüpten birinin, yakılan ateş sonucu patlamasının neden olduğu öğrenildi. Madde bağımlısı olduğu sanılan Yaşar B.'nin ifadesi, hayati tehlikeyi atlattıktan sonra alınacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis gencin tüpleri Dere Mahallesi General Halit Caddesi'nde Şengör Büfe'den aldığını tespit etti. Bakkaldaki güvenlik kameralarınca tespit edilen Yaşar B.?yi hatırladığını söyleyen Bakkal Recep Şengör, gencin kendisinden içinde 12 tüpün bulunduğu bir koli tüp istediğini, ancak kendisinin '9 tane varö diyerek bunları sattığını söyledi.

Gencin tüpleri siyah poşete koymasını istediğini kaydeden Şengör, '18 lira ödedikten sonra, 'ne yapacaksın bu kadar tüpü' diye sorunca, çakmaklara gaz dolduracağını söyledikten sonra 'Yine gelir mi' diye de sordu. Daha sonra oteldeki patlamanın çakmak tüplerinden kaynaklandığını gazetelerden öğrenince aklıma benden 9 çakmak tüpü alan kişi geldi . Görüntüleri izleyince tüpleri benden alan kişiyi gördüm. İyi ki bende daha fazla tüp yokmuş yoksa daha büyük bir patlama meydana gelebilirdiö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Patlamaya Neden Olan Tüpleri Bakkaldan Almış Patlamaya Neden Olan Tüpleri Bakkaldan Almış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement