Balıkesirspor'a Alkış - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'a Alkış

Balıkesirspor\'a Alkış

Spor Toto Süper Lig'de deplasmandaki ilk puanını, 2 defa öne geçtiği Çaykur Rizespor maçında 2-2'lik sonuçla alan Balıkesirspor, oyun olarak alkışı hak etti.

21.10.2014 12:41

Spor Toto Süper Lig'de deplasmandaki ilk puanını, 2 defa öne geçtiği Çaykur Rizespor maçında 2-2'lik sonuçla alan Balıkesirspor, oyun olarak alkışı hak etti.

Ligde 4 puanla son sıradan kurtulamayan kırmızı beyazlı takımın sergilediği futbol, gelecek haftalar için umut verdi. Galibiyete kaçırmalarına rağmen puana sevindiklerini söyleyen teknik direktör İsmail Ertekin, "İki kez öne geçtik ama panik yaptık ve skoru koruyamadık" dedi. İstikrarlı olarak puan toplamaları gerektiğini belirten İsmail Ertekin, "Deplasmanlardan puanla dönüp iç saha maçlarını kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Tuna Aktürk ise, "Rakip futbolcu Giray'ın attığı gol öncesi Hakem Serkan Çınar, Holosko'nun topu eli ile indirdiğini görmedi. Aleyhimize faul kararı verdi. O top da gitti gol oldu. Her şeye rağmen oyundan da skordan da memnunum. Teknik heyete ve futbolcu kadrosuna güvenimiz tam" dedi.

SANTOS'DAN JENERİKLİK GOL

Balıkesirsporlu Andre Santos ve Jabbie, Çaykur Rizespor deplasmanında Süper Lig'deki ilk gollerini attı. Geçen sezon 1'inci Lig'de kazanılan şampiyonlukta pay sahibi olan Jabbie, Süper Lig'de ilk kez kırmızı beyazlı formayla golle tanıştı. Portekizli Santos'un müthiş golü de Galatasaraylı Wesley Sneijder'in Fenerbahçe derbisindeki jeneriklik golleriyle kıyaslandı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'a Alkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement