Baran, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Baran, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Baran, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışmalarına Devam Ediyor

Aday Adaylığı sürecinden bu yana durmak bilmeyen Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, SKM programları kapsamında Hereke bölgesini ziyaret etti.

07.02.2014 13:42

Baran'ın çalışmalarında yalnız bırakmayan teşkilat üyeleri, meclis üyeleri ve ilçe başkanı Osman Badem'de katıldı. Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran'ı tanıtmak için gece gündüz çalışıyor. Teşkilat mensuplarıyla birlikte coşkulu bir şekilde Hereke esnafını ziyaret edildi.

Baran'ın Aday Adaylığı sürecinde birlikte yarıştığı yol arkadaşları Engin Koyun, Faruk Denli, Cihat Demirok da yalnız bırakmadı. Ziyarette güzel görüntüler vardı bunlardan biri kazı çalışması yapan işçilerin yanlarına giden Baran bir süre sohbet ettikten sonra iş makina' sının başına geçip basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra ara vermeden sahile inen Baran çay bahçesinde oturan halkın içine girip selamlama konuşması yaptı. Halka çıktıkları bu yolda verdikleri destek için teşekkür etti.

Sahilde bulunan Hereke nuh çimento kürek kulübü' nü ziyaret eden Baran ve Teşkilat mensupları, kulüp antrenörü ve sporcularla muhabbet etti. Antrenör ve sporcular çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Dünya şampiyonasına sporcu çıkarttıklarını ancak şartların kolay olmadığını bir takım sorunların giderilmesini istediler. Sporun öneminden bahseden Baran, sadece yelken sporuna değil kentimizdeki bütün spor branşlarının sorunları olduğunu ve bu sorunların inşallah seçildikten sonra giderilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Daha sonra sporcularla resim çekilen Baran, ve Teşkilat mensupları sporcu gençlere başarılar dileyerek oradan ayrıldı.

Hereke bölgesinde nokta ziyaretler ve çalışmalar yapan Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ve Teşkilat mensupları, daha sonra taziye ziyaretleri yapmak üzere Hereke'den ayrıldı.
Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Esentepe mahallesinin sevilen esnaflarından Kenan Uzun'nun cenaze törenine katılmak üzere Esentepe yeni camii'ne gitti. Tedavi gördüğü Kartal hastanesinde hayat'a veda eden merhum Kenan Uzun bir dönem Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatında Halkla ilişkiler Başkanlığıda yapmıştı. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine baş sağlığı dileyen Baran, çalışmalar için oradan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baran, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement