BARTIN İTFAİYE, OTO YIKAMACIYA GİREN YILANI DOĞAYA SALDI - Son Dakika
Güncel

BARTIN İTFAİYE, OTO YIKAMACIYA GİREN YILANI DOĞAYA SALDI

BARTIN'da, bir oto yıkamacısına giren yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan itfaiye ekibince yakalanarak, doğaya salındı.

30.05.2019 15:53

BARTIN'da, bir oto yıkamacısına giren yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan itfaiye ekibince yakalanarak, doğaya salındı. Bartın Kavallar Mahallesi'nde bir oto yıkama dükkanına giren yılanı görenler durumu itfaiye bildirdi. Dükkana gelen Bartın Belediyesi itfaiye ekipleri, yıkama makinelerinin arkasına giren yılanı hayvan yakalama aparatı ile yakalayarak torbaya koydu. Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan daha sonra doğaya salındı.

BARTIN İTFAİYE, OTO YIKAMACIYA GİREN YILANI DOĞAYA SALDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BARTIN İTFAİYE, OTO YIKAMACIYA GİREN YILANI DOĞAYA SALDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement