Bartın- Nusaybin Şehidinin Baba Ocağında Yas-ek - Son Dakika
Güncel

Bartın- Nusaybin Şehidinin Baba Ocağında Yas-ek

Bartın- Nusaybin Şehidinin Baba Ocağında Yas-ek

Nusaybin şehidi Uzman Çavuş'un Bartın'daki evine ateş düştü (2)Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan askerlerden 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Sinan Oruç'un Merkez Mahallesi Haydar Demirci Caddesi'ndeki evinin önünde taziyeleri kabul eden 51 yaşındaki babası Sefer Oruç oğluyla en son dün öğleden sonra telefonda konuştuğunu belirterek, "Bana operasyonların devam ettiğini ve teröristlerden temizlenecek 70 metrelik bir alanın kaldığını söylemişti.

01.05.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nusaybin şehidi Uzman Çavuş'un Bartın'daki evine ateş düştü (2)

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan askerlerden 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Sinan Oruç'un Merkez Mahallesi Haydar Demirci Caddesi'ndeki evinin önünde taziyeleri kabul eden 51 yaşındaki babası Sefer Oruç oğluyla en son dün öğleden sonra telefonda konuştuğunu belirterek, "Bana operasyonların devam ettiğini ve teröristlerden temizlenecek 70 metrelik bir alanın kaldığını söylemişti. Bende kendisine dikkatli olmasını söylemiştim. Son görüşmemiz bu oldu. Akşam içime doğmuş gibi karnım sızlamıştı sabah da acı haberi aldık" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit babası Oruç, gazetecilerin 'Oğlunuz operasyonlarla ilgili ne söylüyordu?' şeklindeki sorusuna "Şerefsizlerin olduğunu söylüyordu" diye yanıt verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın- Nusaybin Şehidinin Baba Ocağında Yas-ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement