Başarılı Sporculardan Kaymakam Şimşek'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başarılı Sporculardan Kaymakam Şimşek'e Ziyaret

Başarılı Sporculardan Kaymakam Şimşek\'e Ziyaret

Antalya'da yıldızlar kick boks ve güreş müsabakalarında dereceye giren Serik Anadolu ve Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek'i ziyaret etti.

16.03.2017 17:54

Antalya'da yıldızlar kick boks ve güreş müsabakalarında dereceye giren Serik Anadolu ve Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek'i ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Okul Sporları Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'da düzenlenen yıldızlar kick boks müsabakalarında Antalya birincisi olan Anadolu Lisesi öğrencisi Melis Çoban, Antalya ikinciliği elde eden aynı liseden Murat İlişik, yıldızlar grekoromen güreşlerinde bölge elemelerinde üçüncülüğü kazanan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri 85 kilogramda Oğuzhan Ekiz ile 76 kilogramda Etem Mert Şafak, Türkiye finalleri öncesi Kaymakam Şimşek ile bir araya geldi.

Kaymakam Şimşek, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, "Çocuklarımız için spor çok önemli. İyi bir sporcu her yerde iş yapabilir. Bunun örneklerini de görüyoruz. Mesela Avrupa'da iyi bir sporcu istediği üniversiteye tam burslu olarak girebilir. Bunun için çocuklarımız hem okula gitmeli hem de spor yapabilmeli. Böylelikle çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmış oluruz. Bu çocuklarımızın Türkiye finallerinde Serik'i en iyi şekilde temsil edeceğine inancım sonsuz." dedi.

Ziyarette, sporculara İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mevlüt Özen, okul müdürleri Ramazan Şerif Kaplan ile Alim Ozan da eşlik etti.

Kick boksçuların yarın Antalya'da, güreşçilerin ise 1 Nisan'da Çankırı'da düzenlenecek Türkiye finallerinde mücadele edeceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başarılı Sporculardan Kaymakam Şimşek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement