Başbakan Programlarını İptal Etti, Arkadaşının Cenazesi İçin İstanbul'a Geliyor

Ankara'da bulunan Başbakan Davutoğlu, öğleden sonraki programlarını iptal edip ölen arkadaşının cenazesi için İstanbul'a geliyor.
Ankara'da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, öğleden sonraki programlarını iptal edip İstanbul'a gitme kararı aldı. Davutoğlu'nun bir arkadaşının cenazesine katılacağı ve akşam tekrar Ankara'ya döneceği öğrenildi.
ABD ELÇİSİYLE GÖRÜŞME İPTAL
Davutoğlu'nun daha önce resmi programında yer alan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu ziyareti ile ABD Büyükelçisi John Bass'u kabulü iptal edilerek, ileri bir tarihe alındı.
DİYANET'İN PROGRAMINA KATILACAK
Davutoğlu'nun akşam Ankara'ya dönerek Türkiye Diyanet Vakfı 40. yıl Programı İyilik Ödülleri törenine katılması bekleniyor.
Son Dakika › Güncel › Başbakan Programlarını İptal Etti, Arkadaşının Cenazesi İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika