Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Basın mensuplarına yapılan şiddeti kınadığımız gibi, şiddetin kaynağını çarpıtarak üretilen nefret söylemlerini de kınıyoruz. Şiddeti tel'in ederken çarpık sonuçlar üretmenin ve nefret kusmanın da mazur görülecek tarafı olamaz" ifadesini kullandı.
Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından değerlendirmelerde bulundu.
Şiddetin kimden gelirse ve kime karşı olursa olsun yanlış olduğunu ifade eden Akdoğan, "Partilere, medyaya ve yazarlara yönelik şiddet öncelikle demokrasimize zarar verir" görüşünü dile getirdi.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, şunları kaydetti:
"Faili belli olan saldırıları bile siyasi rant ve linç kampanyasına dönüştürme çabaları da şiddetin kılık değiştirmiş halidir. Basın mensuplarına yapılan şiddeti kınadığımız gibi, şiddetin kaynağını çarpıtarak üretilen nefret söylemlerini de kınıyoruz. Şiddeti tel'in ederken çarpık sonuçlar üretmenin ve nefret kusmanın da mazur görülecek tarafı olamaz."
Son Dakika › Güncel › Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?