Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "Bugün Yaşanan, Bundan Sonra Yaşanacak Her Tür Kriz, Kaos ve Çatışma... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "Bugün Yaşanan, Bundan Sonra Yaşanacak Her Tür Kriz, Kaos ve Çatışma...

08.12.2017 15:22

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "Bugün yaşanan, bundan sonra yaşanacak her tür kriz, kaos ve çatışma ile bunların sonucunda meydana gelecek bilumum olumsuzlukların birinci derecede faili, sorumlusu ABD yönetimidir.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: "Bugün yaşanan, bundan sonra yaşanacak her tür kriz, kaos ve çatışma ile bunların sonucunda meydana gelecek bilumum olumsuzlukların birinci derecede faili, sorumlusu ABD yönetimidir. Bugün Mescid-i Aksa, Batı Şeria'da yaşananlardan dolayı İsrail'i, buna sebep Trump yönetimini kınıyoruz. İsrail'i aklıselim ile hareket etmeye ve şiddete son vermeye davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Bozdağ: 'Bugün Yaşanan, Bundan Sonra Yaşanacak Her Tür Kriz, Kaos ve Çatışma... - Son Dakika


Advertisement