Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Kamudaki Taşeron İşçilerin Durumu) 720 Bin... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Kamudaki Taşeron İşçilerin Durumu) 720 Bin...

14.11.2016 13:09

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Kamudaki taşeron işçilerin durumu) 720 bin vatandaşımızı şu an itibarıyla ilgilendiren bir karar.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Kamudaki taşeron işçilerin durumu) 720 bin vatandaşımızı şu an itibarıyla ilgilendiren bir karar. Öyle bir uygulama yapmak durumundayız ki hem vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayalım hem de devletin çekemeyeceği bir yükü kamunun üzerine koymayalım. Titizlikle bunlar çalışıldı. Son noktaya gelse teferruatıyla bilgilendirirdim ama çerçevesi konuşuldu. İnşallah bu anlamda adımlar atılacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: '(Kamudaki Taşeron İşçilerin Durumu) 720 Bin... - Son Dakika


Advertisement