Başbakan Yıldırım: "(Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım: "(Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun...

18.11.2016 14:00

Başbakan Yıldırım: "(Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı) Esasen seçim kampanyalarında hem CHP'lilerin hem MHP'lilerin hem AK Parti'lilerin önüne gelen en önemli sorun ve herkes de bu sorunu çözmek için söz vermişti.

Başbakan Yıldırım: " (Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı) Esasen seçim kampanyalarında hem CHP'lilerin hem MHP'lilerin hem AK Parti'lilerin önüne gelen en önemli sorun ve herkes de bu sorunu çözmek için söz vermişti. Bu mağduriyetin giderilmesi için yapılan düzenlemeyi maalesef CHP, her şeyde olduğu gibi, bir ucuz istismar aracı olarak kullanmaya kalktı ama her şey ortada. Bu bir tecavüze af değildir, tecavüze en ağır cezayı AK Parti getirdi."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: '(Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun... - Son Dakika


Advertisement