Başbakan Yıldırım: "Dört Gün Sonra Türkiye Önemli Bir Oylamaya Gidiyor, Dört Gün Sonra Halk... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: "Dört Gün Sonra Türkiye Önemli Bir Oylamaya Gidiyor, Dört Gün Sonra Halk...

Başbakan Yıldırım: "Dört gün sonra Türkiye önemli bir oylamaya gidiyor, dört gün sonra halk oylaması yapacağız. Bu oylama, bir seçim değildir, burada partiler seçime girmiyor, burada milletvekili seçmeyeceğiz, belediye başkanı seçmeyeceğiz.

11.04.2017 22:24

Başbakan Yıldırım: "Dört gün sonra Türkiye önemli bir oylamaya gidiyor, dört gün sonra halk oylaması yapacağız. Bu oylama, bir seçim değildir, burada partiler seçime girmiyor, burada milletvekili seçmeyeceğiz, belediye başkanı seçmeyeceğiz. Burada Türkiye'nin geleceğine karar vereceğiz. Türkiye, 82 model, her tarafı dökülen darbe anayasasıyla yoluna devam mı edecek? Yoksa gelişen, büyüyen, kalkınan Türkiye'ye yakışan, milletin iradesini esas alan, milletten başka hiçbir güç tanımayan yeni bir anayasayla yoluna devam mı edecek? İşte bu kararı vereceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Dört Gün Sonra Türkiye Önemli Bir Oylamaya Gidiyor, Dört Gün Sonra Halk... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement