Başkan Ak Yine Halkla Beraber Yine Halkın İçinde - Son Dakika
Güncel

Başkan Ak Yine Halkla Beraber Yine Halkın İçinde

Başkan Ak Yine Halkla Beraber Yine Halkın İçinde

Halk Günü buluşmalarını belediye binasından Keçiören’in mahallelerine taşıyan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, halk buluşmalarında Yeşilöz Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

28.10.2017 10:51

Halk Günü buluşmalarını belediye binasından Keçiören'in mahallelerine taşıyan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, halk buluşmalarında Yeşilöz Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Yeşilöz Mahallesi Muhtarı Ünal Yılmaz'ı ziyaret ederek mahallenin talepleri hakkında bilgi alan Başkan Ak, Solfasol Köyü Hacı Bayram-ı Veli Hz. Sevenler Derneğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Somalili bir ailenin de fotoğraf talebini geri çevirmeyen Ak, çocuklarla kısa bir süre de sohbet etti.

Afganistan Türkleri Ata Dostluk Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde göçmen vatandaşların sorunlarını dinleyen Ak, "Afgan ve Türk dostluğu çok eskilere dayanır, Afganistan'ın en zor zamanlarında biz yanlarında olduk ve yardım gönderdik. Keçiören'de de çok sayıda Afgan vatandaşı yaşıyor. Biz onların topluma entegre olma süreçlerini hızlandırmak için Göçmen Hizmetleri Merkezimiz ve diğer birimlerimiz vasıtasıyla çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Türkçe dil kursları, meslek edindirme kursları, kişisel bakım gibi etkinliklerle kültürel entegrasyonlarına yardımcı oluyoruz." ifadelerini kullandı. Başkan Ak'a yabancı uyruklularla ilgili çalışmaları ve destekleri için teşekkür eden göçmenler, Özbek pilavı da ikram ettiler.

Halk tırı Yeşilöz mahallesinde

Keçiören'i Keçiörenliler ile birlikte yönetmeye özen gösteren Ak, Yeşilöz Pazar Alanına kurulan halk tırında vatandaşlarla bir araya gelerek, ""Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Keçiörenlilerden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Keçiören'i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Her mahalleyi adım adım gezdiğini ve iletişimde tüm sınırları kaldırdıklarını ifade eden Ak, vatandaşların yanında olduklarını her fırsatta hissettirdiklerinin de altını çizdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Ak Yine Halkla Beraber Yine Halkın İçinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement