Başkan Bakırcı'dan Pazarspor'a Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Bakırcı'dan Pazarspor'a Tam Destek

Başkan Bakırcı\'dan Pazarspor\'a Tam Destek

Pazarspor Kulubü Başkanı Hüseyin Yangın ve beraberindeki kulüp yöneticileri Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcıyı makamında ziyaret ettiler.

24.09.2012 18:12

Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın ve beraberinde Genel Sekreter Doğan İnce, As Başkanlar İlhami Günaydın ve Süleyman Yurtsever Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcıya nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyaret kapsamında Pazarspor'un ihtiyaçlarını masaya yatıran Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ve beraberindekiler Başkan Bakırcıdan destek beklediklerini belirttiler. Spora ve sporcuya her zaman vermiş olduğu desteğiyle bilinen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Kulüp yöneticilerini eli boş geri çevirmedi.

Rize Belediyesinin imkânları çerçevesinde desteğini esirgemeyen Başkan Bakırcı, Pazarspor Kulübünün yapım aşamasında olan konaklama tesisinin çevre düzenlemesini üstlendi. Şuan yapım aşamasında olan Konaklama Tesisinin çevre düzenlemesi Rize Belediyesi tarafından yapılacak.

Ziyaret sonunda Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ve Kulüp yöneticileri Başkan Bakırcı'ya üzerinde Halil Bakırcı ismini taşıyan 53 numaralı Pazarspor forması hediye ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Bakırcı'dan Pazarspor'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement