Başkan Bakırcı Yüzme Sezonunu Kapattı - Son Dakika
Güncel

Başkan Bakırcı Yüzme Sezonunu Kapattı

Başkan Bakırcı Yüzme Sezonunu Kapattı

Ali paşa mevkiinde Rize Belediyesine ait plaj da denize giren Belediye Başkanı, açıkta demir atan Belediyeye ait yat'a doğru yüzdü.

29.10.2013 15:49  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Belediyesi Başkanı Bakırcı Rize'de deniz mevsimini bugün kapattı.. Bilindiği üzere Bakırcı 19 Mayıs günü Rize'de denize girmeye başlıyor ve 29 Ekim günüde deniz sezonunu kapatıyordu.

Yat'ta bir müddet mola veren Başkan Bakırcı, tekrar kıyıya doğru yüzerek Gazetecilere açıklamada bulundu.. Basın mensuplarını misafir eden Başkan Bakırcı'ya deniz de Karadeniz Dalgıçları spor kulübü sporcuları ve Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik eşlik etti.

Denizin sıcak ve çok güzel olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, insanın denizden çıkası gelmiyor dedi.

Bakırcı, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanı olduğum yıldan bu yana Rize'de çok rahat denize girilebildiğini hemşerilerimizle paylaşıyoruz. 15 Mayıs tarihinde deniz sezonunu kendim ve çalışma arkadaşlarım sembolik olarak denize girerek açıyoruz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında sezonu kapatıyoruz. Hava güzel deniz sıcaklığı 18 dereceyi gösteriyor. Önceki yıllarda Rize'de denize girme sayısı oldukça düşüktü fakat bugün baktığımızda yüksek seviyelere ulaşmış durumda. Çiftekavak mevkiinde Belediyemize ait plajımızda yaz aylarında 2 bin kişiye yakın vatandaşımız denize giriyor. Tabi Rize sahillerinin geneline bakarsak bu sayı binleri de aşıyor. Bu demektir ki denizimizi vatandaşımız aktif kullanıyor. Amacımız vatandaşımıza denizi sevdirmek ve halkımızı denizimizle bütünleştirmektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Bakırcı Yüzme Sezonunu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement