Çolakbayrakdar, Kızık'ta çiftçilerin buğday hasadına katıldı - Son Dakika
Güncel

Çolakbayrakdar, Kızık'ta çiftçilerin buğday hasadına katıldı

Çolakbayrakdar, Kızık\'ta çiftçilerin buğday hasadına katıldı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kızık'ta buğday hasadı yapan çiftçilerle bir araya geldi.

28.07.2021 13:22  Güncelleme: 16:57

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kızık'ta buğday hasadı yapan çiftçilerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kırsal mahallelerden Kızık'ta hasat yapan çiftçilerin misafiri olan Çolakbayrakdar, çiftçilerle sohbet etti.

Biçerdöver kullanan Çolakbayrakdar, çiftçinin her zaman yanında olduklarını belirterek ekmeğini topraktan çıkartanlara bereketli bir yıl diledi.

Kocasinan'ın köylerinde yaklaşık 15 gündür hasat işleminin sürdüğünü anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Gerek Kızık gerekse diğer bölgelerdeki çiftçi kardeşlerimize hasatlarının bereketli olmasını diliyorum. Uzun bir süre yağmur- çamur demeden emek verilen ürünlerin hasadı yapılıyor. İnşallah bu yıl hasatlar bereketli olur. Her zaman dile getirdiğim gibi çiftçi kardeşlerimiz ekip dikmese şehirde yaşayan vatandaşlar aç kalır. O yüzden çiftçi kardeşlerimiz ekip dikecek ki nihayetinde şehirde yaşayan insanlar nasiplenecek. Bu doğrultuda Kocasinan Belediyesi olarak ziraat, hayvancılık ve tarımsal üretimin gelişmesi noktasında çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Gerek ürün çeşitliliğinin artırılması gerekse bu topraklarda verimli olan ve mevcut geleneksel yöntemlerle yapılan tarımın artırılması noktasında elimizden geldiğince yoğun gayret sarf ediyoruz. Çiftçilerimizin yüzlerini güldürecek yeni yatırımlarla şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine daha fazla katkı sağlayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çolakbayrakdar, Kızık'ta çiftçilerin buğday hasadına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement