Başkan Edebali; Kaymakam Yapıcı'ya Teşekkür Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Edebali; Kaymakam Yapıcı'ya Teşekkür Etti

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ordu Fatsa'ya atanan Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı'ya Yıldırım'a hizmetleri için teşekkür etti.

22.09.2014 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süre Yıldırım Kaymakamlığı görevini yürüten Mehmet Yapıcı'nın Fatsa'ya atanmasının Yıldırım ve Fatsa arasındaki ilişkilere olumlu katkılar sağlayacağını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "İlçemizde önemli hizmetlere imza atan Sayın Kaymakamımız Mehmet Yapıcı'ya yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçemize verdiğiniz hizmetler için teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Yapıcı'nın Yıldırım'a önemli hizmetlerde bulunduğunu söyleyen Başkan Edebali, "Sizin bu kısa sürede ilçemize hizmetinizden, iş birliği ve diyaloğumuzdan dolayı çok mutluyum. Fatsa'da da inşallah fazlasıyla başarılı olursunuz. Artık Yıldırım'ı da unutmazsınız. Yıldırım artık ikinci eviniz gibi. Biz de Yıldırım'daki gelişmeler hakkında sizi bilgilendiririz. Umarım yerel hizmetlerle ilgili, kentsel dönüşümle ilgili iyi haberler alacaksınız. Bunlar sizin de arzu ettiğiniz şeyler. Kalbinizin Yıldırım'la olacağını biliyorum" diye konuştu.

İyi dileklerinden dolayı Başkan Edebali'ye teşekkür eden Mehmet Yapıcı ise, "Biz Yıldırım olarak markayız. Bizim belediyemiz de markadır, kaymakamlığımız da markadır. Yıldırım sizlere emanet. Yıldırım gülmeden Bursa gülmez. Bursa, Yıldırım ile kalkınacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Edebali; Kaymakam Yapıcı'ya Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement