Başkan Erdoğan Adıyamanlıları Kongreye Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Erdoğan Adıyamanlıları Kongreye Davet Etti

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, 19 Kasım'da düzenlenecek merkez ilçe kongresine tüm Adıyamanlıları davet ettiklerini bildirdi.

13.11.2017 14:36

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, 19 Kasım'da düzenlenecek merkez ilçe kongresine tüm Adıyamanlıları davet ettiklerini bildirdi.

Erdoğan, AK Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında, merkez ilçe kongrenin önemli olduğunu, bu kongreyi daha da önemli kılan etkenin Başbakan Binali Yıldırım'ın katılması olduğunu söyledi.

Başbakan Yıldırım'ın kongreye katılmasının hem heyecanını artırdıklarını hem de sorumluluklarını bir kat daha yükselttiğini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Başbakan Yıldırım'ın başbakan sıfatıyla merkez ilçe kongreye katılıyor olması Adıyaman'a verdiği değeri ve halkımıza olan muhabbetinin göstergesidir. AK Parti Adıyaman il teşkilatı olarak Sayın Başbakanımızın kongreye katılıyor olmasıyla elbette ki kendilerine yakışır şekilde büyük bir coşku ve heyecanla kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile tüm Adıyaman halkımızı kongremize davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Erdoğan Adıyamanlıları Kongreye Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement