Başkan Karabalık, Cumartesi Günü de 15 Saat Mesai Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Karabalık, Cumartesi Günü de 15 Saat Mesai Yaptı

Başkan Karabalık, Cumartesi Günü de 15 Saat Mesai Yaptı

Her fırsatta halkın arasında olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu da yoğun program izledi.

04.02.2013 11:11

Başkan Karabalık, sabah 08.30'da başlattığı mesaisini gece 23.30'a kadar sürdürdü. İlçeyi bir baştan diğer başa kadar gezen başkan, belediye çalışmalarında gelinen noktayı yerinde inceledi. Gün boyu çalışmaları denetleyen Başkan Karabalık akşam saatlerinden itibaren ise düğün cemiyetlerine ve taziye ziyaretlerinde bulunarak vatandaşın acısına ve mutluluğuna ortak oldu.

Hafta içi yoğun bir çalışma temposu yaşayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu da ilçenin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını tek tek yerinde inceledi. Cumartesi günü yoğun tempo içeren temaslarına sabah Din Görevlileri Derneği'nin kahvaltılı programı ile başlattı. Kızılcıklık Mahallesi'ndeki park alanından itibaren belediye çalışmalarını denetlemeye başlayan Başkan Karabalık, gelinen noktayı yerinde görme imkanı buldu. Güzel havaların etkisiyle iyice şekillenen park alanında 7'den 77'ye her kesimden insana hitap edecek parkın tamamlandığında Kızılcıklık ağaçları altında serinleme imkanı bulacak halkın beklentilerine karşılık vereceğine inandığını ifade eden Başkan Karabalık Sarımeşe'de kahve ziyaretinde ise mahalle sakinleri ile çay içip sohbet etti.

Başkan Karabalık daha sonra Uzuntarla'ya geçerek burada inceleme ve ziyaretlerini sürdürdü. İlk olarak Ağasar Derneği'ni ziyaret eden Başkan Karabalık'a bölge meclis üyesi Musa Demirtaş da eşlik etti. Merkez Mahallesi'nde nakış nakış işlenen 329., 331. ve 332. Sokak üzerindeki çalışmaları yerinde gören Başkan Karabalık, "Alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda gerçekleştirdiğimiz üst yapı düzenlemeleri ile sokaklarımız nakış nakış işlenerek şık görünüme kavuşturulmakta. Halkımızın beklentilerine karşılık veren çalışmalarımız aralıksız sürecektir" dedi. Merkez Mahalle Muhtarı Hasan Basri Ayaz ve mahalle temsilcileri ile mahalle kahvesine geçen Başkan Karabalık, çay içip soluklandı.

Uzunçiftlik Emek Mahallesi'nde hasta ziyareti kapsamında Zekai Taşpınar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Karabalık, Beşevler Mahallesi'nde inşaatı son aşamasına gelen Kur'an Kursu Binası'nı meclis üyesi Yusuf Özdemir ve beraberindeki Beşevler Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Raif Bilgin ile birlikte gezdi. Dernek yönetiminin hayırlı bir iş gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Karabalık, "Gayretli çalışmalarınızla ortaya çok güzel bir çalışma çıkmış. Burada dini eğitim alacak gençlerimiz sizlere hayır duasında bulunacaklardır" dedi. Dernek Başkanı Bilgin de, "Moral veren ziyaretiniz ve verdiğiniz destekler için sizlere teşekkür ederiz. Açılışımızda da sizleri yanımızda görmek isteriz" dedi.

Öğle namazını Emek Mahallesi'nde ikindi namazını Köseköy Merkez Mahallesi'nde kılan başkan bu camilerden kalkan cenaze yakınlarına da başsağlığı dileklerinde bulundu. Kartepe'yi baştan başa gezen başkanın gündüz bölümündeki son durağı ise Fatih Mahallesi oldu. Fatih Mahalle Muhtarı Necati Küçük ile Mevlana ve Yavuz Sokak üzerinde devam eden üst yapı düzenlemelerini yerinde gören başkan çalışan ekip ile sohbet etti. Mahallenin minklerinin sevgi çemberi ile günün yorgunluğunu unutan başkan çocuklara dağıttığı hediyeler ile gönüllerini de aldı. İlçenin dört bir yanında devam eden çalışmaların bitmeyeceğini ifade eden Başkan Karabalık, "Üst yapı düzenlemelerimiz güzel havaların etkisiyle durmaksızın sürecektir" dedi. Gaziler Mahallesi'ndeki Avşar Sokak ile Saraykent Sokak çalışmalarda da sona yaklaşan belediye ekipleri Köseköy bölgesindeki sokakları halkın kullanımına sunmakta. Akşam namazını Acısu'da kılan ve burada halkla bir araya gelen Başkan düğün cemiyetleri ve taziye ziyaretleri için eşi Nurten Hanım ile birlikte Uzunçiftlik ve İzmit'te halkın mutluluklarına ve üzüntülere de ortak oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karabalık, Cumartesi Günü de 15 Saat Mesai Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement