Başkan Odabaşı'ndan Mahalle Turu - Son Dakika
Güncel

Başkan Odabaşı'ndan Mahalle Turu

Başkan Odabaşı\'ndan Mahalle Turu

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'na 35 km uzaklıkta bulunan Tepeyurt ve Kırıklı mahallelerini ziyaret etti.

24.08.2013 11:03  Güncelleme: 11:32

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Gölbaşı'na 35 kilometre uzakta olan Tepeyurt ve Kırıklı mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi.

DÜĞÜN EVİNİ ZİYARET

Tepeyurt Mahallesinde bir düğün evini ziyaret ederek hayırlı OLSUN dileklerinde bulunan Başkan Odabaşı, daha sonra Kırıklı Mahallesini ziyaret etti, mahalle sakinleri ile buluştu.

İstek ve önerileri dinleyen Başkan Yakup Odabaşı, vatandaşların talep ettiği Tepeyurt ile Kırıklı arasındaki 2 kilometrelik eski yolun yapılacağı müjdesini verdi. Mahalle sakinlerinin kültür merkezi istekleri üzerine Odabaşı, kültür merkezinin programa alınarak gelecek yıllarda yapılacağı müjdesini verdi.

Kırıklı Muhtarı M. Ali Abbas Koç ve vatandaşlar, mahallerine yapılan kilitli parke taşı ve ara sokaklara soğuk asfalt çalışmasından dolayı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkür ettiler.

Bu arada Başkan Yakup Odabaşı'nın Tepeköy ve Kırıklı mahallelerine yaptığı ziyarete MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ile bazı belediye meclisi üyeleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Odabaşı'ndan Mahalle Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement