Başkan Tutal Engelli Öğrencilere Verdiği Sözü Tuttu - Son Dakika
Güncel

Başkan Tutal Engelli Öğrencilere Verdiği Sözü Tuttu

Başkan Tutal Engelli Öğrencilere Verdiği Sözü Tuttu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde eğitim gören öğrencilere verdiği Çanakkale gezisi sözünü yerine getirdi.

03.03.2018 08:59

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezine yaptığı ziyarette eğitim gören engelli öğrencilerin "Başkanım bizi Çanakkale'ye gönderir misiniz?" isteğini Başkan Tutal geri çevirmedi .

Belediye Başkanı Mehmet Tutal engelli öğrenciler ve ailelerini Çanakkale'ye Kaymakam Aydın Erdoğan, Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte uğurladı.

Daha önce lise son sınıf öğrencilerini Çanakkale'ye gönderdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;"Çanakkale'yi geçilmez kılan dedelerimizin mezarını gezmeniz, görmeniz ziyaret etmeniz lazımdı. Bizden bulunduğunuz bu talebiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Gitmeyenler için çok farklı bir ortam. Orada yaşayıp, göreceksiniz. Orada farklı duygular yaşayıp döneceksiniz. Bir Umre gibi, bir Hac gibi Çanakkale ziyareti insanı farklı bir duyguya götürüyor. Ben hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum."dedi.

Çanakkale'ye giden öğrencilere ve velilerine hayırlı yolculuklar dileyen Kaymakam Aydın Erdoğan;"inşallah Çanakkale ruhunu hissederek gelirsiniz. Belediye Başkanımıza sizlere sağladığı imkandan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tutal Engelli Öğrencilere Verdiği Sözü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement