Başkan Ürgüp’ün Girişimleri Sonuç Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ürgüp’ün Girişimleri Sonuç Verdi

Başkan Ürgüp’ün Girişimleri Sonuç Verdi

Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Fadıl Akgündüz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün Daveti Üzerine Yatırım Araştırması Yapmak Üzere Sivas'a Geldi.

26.08.2010 15:52  Güncelleme: 15:53

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile birlikte Sivas'ta bir dizi gezi ve incelemelerde bulunan Akgündüz, özellikle Sıcak Çermik Kaplıcasında yapılacak olan yatırım imkânları hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün girişimleri ile Sivas turizmine tekrar kazandırılan Sıcak Çermik Kaplıcası, Sıcak Çermik Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği'nin (ÇETAP) kurulması ile yatırıma elverişli bölgelerden biri haline geldi.

Sıcak Çermik ile ilgili hukuki sorunların çözülmesine öncülük eden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sıcak Çermik'in Sivas ekonomisi ve istihdamına katkı sağlaması için hemen her platformda yaptığı yatırım çağrısı hedefine ulaştı.

Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Fadıl Akgündüz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün daveti üzerine yatırım araştırması yapmak üzere Sivas'a geldi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile birlikte Sivas'ta bir dizi gezi ve incelemelerde bulunan Akgündüz, özellikle Sıcak Çermik Kaplıcasında yapılacak olan yatırım imkânları hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret eden İşadamı Fadıl Akgündüz, "Değerli başkanımızın daveti üzerine Sivas'a geldik. İnşallah başkanımızın da desteğiyle Sivas'ta yatırım yapmayı düşünüyoruz. Sivas'ı gezeceğiz bakacağız. Sivas'taki ilk intibaımız havaalanından buraya gelirken gördüğümüz kadarıyla gelişmiş bir Anadolu kenti ve Orta Anadolu da güzel bir yatırımı hak eden bir şehir. İnşallah güzel bir çalışma yapacağız. Davet için değerli belediye başkanımıza ve yardımcılarına teşekkür ediyorum, dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, "Fadıl Akgündüz beyle ben şahsen bu sene tanıştım. Kendisi kamuoyumuzun yakınan bildiği üzere Kapris Otelin sahibidir. Bu sene tatilde kapriste kendileriyle tanıştık ve Sivas'a yatırım yapması hususunda görüşmelerimiz oldu.

Kendilerini yatırım konusunda istekli gördüm. Türkiye'nin muhtelif yerinde düşündükleri yatırımlar var. İstanbul Bayrampaşa'da "Kapris Gold" diye yatırım söz konusu. Fadıl Beyi Sivas'a davet ettik. Ekip arkadaşlarıyla birlikte teşrif ettiler. Sayın Akgündüz'e ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Her şey nasip ve kısmet meselesidir. İnşallah nasipte varsa kendileri Sivas'a bir yatırım yapacaklar. Sivas'ımız bu yatırımlardan inşallah nasibini alır.

Sivas bir kaplıca şehridir. Ama kaplıca şehri özelliğini hiçbir zaman tam olarak ortaya çıkaramadı. Sıcağıyla soğuğuyla muhtelif çermiklerimiz, muhtelif kaynaklarımız var. Bunların daha iyi kullanılmasını ümit ediyoruz. Fadıl Bey'e de tekrar şehrimize teşrif ettikleri için teşekkür ediyorum "dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, daha sonra işadamı Fadıl Akgündüz ile birlikte Sıcak Çermik Kaplıcası'nda incelemede bulundu.

İmar'dan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil ile Başkan Danışmanı Gürsel Güzel'in de katıldığı Sıcak Çermik'teki geziye, Kalın Belediye Başkanı Halil Şener de iştirak etti.

Başkan Ürgüp'ün, Sıcak Çermik'te 5 yıldızlı bir otel yapılması teklifine yatırım araştırması yapan işadamı Akgündüz'ün sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ürgüp’ün Girişimleri Sonuç Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement