Seçim çalışmalarının ilk etabı olan esnaf gezilerine hızlı ve yoğun bir tempoda giren Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, yine vatandaşların ve esnafın sıcak yüzü ile karşılaştı.
MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük il Başkanı Metin Demirel ve Belediye Meclis üyelerininde hazır bulunduğu esnaf gezisinde, Karabüklüler Başkan Vergili'ye başarı dileğinde bulundu.
100. Yıl Mahallesi çevresinde bulunan dükkânları tek tek dolaşan Başkan Vergili, esnaflara hayırlı işler diledi. Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden, sorunlarını dinleyen Başkan Vergili, ikinci dönemde hayata geçirmeyi düşündükleri projeler hakkında da vatandaşları bilgilendirdi. Karabük'ün hızla çehresini değiştirdiğine ve modern bir şehir kimliğine kavuştuğuna dikkat çeken Başkan Vergili, insana yatırım yapacakları ikinci dönemde kente tarihi ve kültürel kimlik kazandırmayı da hedeflediklerini söyledi.
Yoğun bir gezi programıyla seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Vergili, kapısı çalınmadık esnaf, sokakta gezen eli sıkılmadık, dertleri dinlenmedik vatandaş bırakmadı. Kalabalık bir siyasi kadro ile seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı gezen Başkan Vergili, durmak bilmiyor.
Son Dakika › Güncel › Başkan Vergili Tam Kadro Zafere Yürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.