Başkan Yılmaz: Her Zaman Hastalarımızın Yanındayız - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz: Her Zaman Hastalarımızın Yanındayız

Başkan Yılmaz: Her Zaman Hastalarımızın Yanındayız

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği 'Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta 5 aileyi evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

08.10.2013 21:55

Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen 'Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta 5 aileyi evlerinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ziyaretlerde hasta ve hasta yakınları ile sohbet etti. Ailelere, kendisinden gerek tedavi konusunda gerekse başka bir konuda istekleri olup olmadığını da soran Yılmaz, "Her hafta gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle sağlık problemi olan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz ve tedavileri konusunda elimizden gelen desteği onlara sağlıyoruz. İnsan hayatı için sağlık en önemlisi ve bizler ne yazık ki bunu yitirince anlayabiliyoruz. Allah önce hepimize sağlık versin" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a bu haftaki ziyaretlerinde eşi Güler Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Çiloğlu da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz: Her Zaman Hastalarımızın Yanındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement