Başkanlardan Umre Ve Hasta Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Başkanlardan Umre Ve Hasta Ziyaretleri

Başkanlardan Umre Ve Hasta Ziyaretleri

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz hafta sonu ziyaretlerde bulundular.

19.03.2012 13:45

Göreve geldiği günden beri ilçe teşkilatı ile uyumlu bir yönetim anlayışı sergileyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile her zaman halkın arasında olmaya özen gösteriyor. Hafta sonu da yoğun bir ziyaret trafiği yaşayan iki başkan birlikte umre, hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulundular.

Yoğun çalışma temposunda fırsat buldukça halkın içinde olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile hafta sonu ev ev, hastane hastane gezerek seri ziyaretlerde bulundular. Belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde ilçenin farklı noktalarında umreden dönen vatandaşlara "Allah Kabul Etsin" dileklerinde bulundular.

Hasta ve yaşlıları da ihmal etmeyen başkanlar hastane hastane gezerek Kartepeli hastalara moral verdiler. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan başkanlar hasta ve yakınları ile sohbet ettiler. Hastaların son durumu hakkında bilgi alıp yakından ilgilenen başkanlar, hastaların kısa zamanda içinde Kartepe'de görmek istediklerini de ilettiler.

Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören Köseköy eski Başkanı Habip Sarman'ın da aralarında bulunduğu hastalar başkanları karşılarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, ziyaretlerinin kendileri için moral olduğunu dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlardan Umre Ve Hasta Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement