Başkent sessizliğe büründü, boş sokaklar böyle görüntülendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Başkent sessizliğe büründü, boş sokaklar böyle görüntülendi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Ankara, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle boşaldı ve hayalet şehre dönüştü. Bayramın ilk gününde, Atatürk Bulvarı, Talatpaşa Bulvarı, Celal Bayar Bulvarı, İstiklal Caddesi, Anafartalar Caddesi, Mithatpaşa Caddesi gibi kentin en işlek noktalarındaki sessizlik, dronlar aracılığıyla görüntülendi.

Başkent sessizliğe büründü,boş sokaklar böyle görüntülendi

ANKARA - Başkentin işlek cadde ve sokakları, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla boşalırken Ankara hayalet şehre dönüştü.

9 günlük Ramazan Bayram tatilinin de etkisiyle Bayramın ilk gününde kentin en işlek noktalarından Atatürk Bulvarı, Talatpaşa Bulvarı, Celal Bayar Bulvarı, İstiklal Caddesi, Anafartalar Caddesi, Mithatpaşa Caddesi, ana arterler ve sokaklardaki sessizlik dron ile görüntülendi.

Kaynak: İHA