Başkent'te İşyeri Yangını - Son Dakika
Güncel

Başkent'te İşyeri Yangını

Başkent\'te İşyeri Yangını

Başkent’te bir işyerinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu.

14.07.2015 03:33

Başkent'te bir işyerinde meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sonrası söndürüldü.

Yangın, saat 18.00 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. İddiaya göre, Hatay Sokak 6/11 numaralı elektronik eşya satan bir işyerinde, elektrik kontağında meydana gelen bir arıza sonucu yangın çıktı. Alevler, içerisinde elektronik aletler, koltuk, karton gibi malzemeler bulunan işyerini kısa sürede sardı.

Dumanların caddeye taşmasıyla yangını fark eden vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri yanan binaya anında müdahale ederek yangının daha da büyümesinin engelledi. Yangına bir süre dışarıdan müdahale eden itfaiye erleri, daha sonra işyerinin camlarını kırarak söndürme çalışmalarına devam etti. Alevlerin hafiflemesi üzerine işyerine giren ekipler, içeride soğutma çalışmaların sürdürdü. Yangını şaşkınlıkla izleyen vatandaşlar, olanları telefonlarının kameralarıyla kaydetti. Olay yerinde bir ambulans hazır bekletildi.

Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te İşyeri Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement