Alman Terör Uzmanı: Batı, İslam Dünyasından Daha Acımasız - Son Dakika
Güncel

Alman Terör Uzmanı: Batı, İslam Dünyasından Daha Acımasız

Alman terör uzmanı Jürgen Todenhöfer, son dönemde artan dinci terör eylemlerinden Batı'yı sorumlu tutarak "Batı, İslam dünyasından daha acımasız" dedi.

19.01.2015 15:37  Güncelleme: 16:07

Üzerinde çalıştığı IŞİD kitabı hakkında birinci elden bilgi toplamak amacıyla Suriye ve Irak'a giden Alman terör uzmanı Todenhöfer, Batı'nın İslam dünyasından daha acımasız olduğunu öne sürdü.

"HRİSTİYAN BATI'NIN ŞİDDETE MESAFE KOYMASI GEREKMİYOR MU?"

El Kaide ve IŞİD gibi dinci teröre Batı ülkelerin tutumunun yol açtığını belirten Todenhöfer, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, "Müslümanlar terör ve şiddete mesafe koymalı" sözlerine, sosyal medya hesabından, "Başbakan Merkel, Cuma günü yaptığı açıklamada, Müslümanları teröre mesafe koymaya çağırdı, ancak önce Hristiyan Batı'nın şiddete mesafe koyması gerekmiyor mu?" diyerek yanıt verdi.

"SORUN İSLAM'DA DEĞİL, BİZİM SAVAŞLARIMIZDA"

Focus Online'de yer alan haberde Todenhöfer, "Sorun İslam'da değil, sorun bizim savaşlarımızda. Bu savaşlar terör üretme proğramları, İslam değil" ifadelerini kullanıyor.

Todenhöfer yaşanan terörü "Bizim barbarca petrol savaşlarımıza karşı, aşırı dincilerin barbarca yanıtı" olarak nitelerken, Batı'nın neden olduğu savaşlar olmasaydı, bugünkü dinci terörün olmayacağını söylüyor.

"EL KAİDE 3500, BUSH 500 BİN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ"

ABD'nin Irak'ı işgalinin IŞİD ve öncesindeki oluşumları ortaya çıkardığını belirten Alman terör uzmanı Todenhöfer, şu ifadeleri kullanıyor:

"Hiç bir Arap ülkesi, son 200 yıldır Batı'ya saldırmadı. Fakat Batı, birçok defa İslam ülkelerine saldırdı. Bin Ladin'in El Kaide'si 3 bin 500 kişiyi öldürdü. Fakat oğul Bush, sadece Irak savaşında 500 bin kişinin ölümüne neden oldu. Bu rakamlar, son yüzyılda Batı'nın çok daha acımasız olduğunu gösteriyor. Bu nedenle şiddetle ilişkisini gözden geçirmesi gereken İslam değil, Batı olmalıdır."

Alman Terör Uzmanı: Batı, İslam Dünyasından Daha Acımasız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Alman Terör Uzmanı: Batı, İslam Dünyasından Daha Acımasız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • TİRKOLARI BURALARDAN SÜRÜP ÇIKARASIYA KADAR DOĞU: KÜRT KARDEŞLERİM DOĞURUN DOĞURUN DOĞURUN. ÇOK DOĞURUN. TÜM TÜRKİYEYİ ELE GEÇİRESİYE KADAR DOĞURUN. TİRKOLARI BURALARDAN SÜRÜP ÇIKARASIYA KADAR DOĞURUN. EN AZ 20 ÇOCUK DOĞURUN. 7 41 Yanıtla
  • HEMEN: AĞZINA SAĞLIK, HEDEF TAHTASINA OTURTMADAN HEMEN TÜRKİYE'YE GEL MEMELEKET SENİN GİBİ YİĞİTLERE İHTİYACI VARDIR. 19 1 Yanıtla
  • Kara Davut : He şunu bileydiniz 16 0 Yanıtla
  • Cosdan: Bu Adam'ı konferanslara çağırmak bu konuda Öncü Olmasını Sağlamak Lazım 13 1 Yanıtla
  • hamit: doğru tespit 12 kişiye bizimkilerde dahil dünya ayağa kalktı binlerce müslüman ölüyor ses yok dünyanın dört bir tarafına bakın ölenlenlerin yüzde doksanı müslüman 13 1 Yanıtla
  • Ömersi: Sonunda objektif "gören" birisi çıktı 13 0 Yanıtla
  • Meto: Helal olsun sana 8 3 Yanıtla
  • DEVLET-ÜL İSLAM: ULAN ZATEN İSLAM DÜNYASI MERHAMETLİ DAHA ACIMASIZI MI VAR TOTOŞ. SİZ GADDARSINIZ 4 4 Yanıtla
  • Canan: Aynen öyle!!! 7 1 Yanıtla
  • Yurtsever demokrat : bunu bizim halk yeni duyuyor satılmadık eşimiz kaldı onuda alırlar yıllarca bu böyle oldu ne zaman tr Nato'ya girdi onlarda bize girdi çıkar kolaysa kolayda bunu bizim halk anlamaz vurdumduymaz!!!! 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement