"Batik by Özgür Masur" Koleksiyonu 1V1Y.COM'da! - Son Dakika
Güncel

"Batik by Özgür Masur" Koleksiyonu 1V1Y.COM'da!

"Batik by Özgür Masur" Koleksiyonu 1V1Y.COM\'da!

Batik by Özgür Masur Koleksiyonu 21 Nisan'dan itibaren online platformda sadece 1V1Y.COM'da satışa sunulacak.

30.04.2014 15:24  Güncelleme: 15:19

Vişne çürüğü, gri, mavi renklerin krep ve dökümlü kumaşlarla buluştuğu bu özel koleksiyon özellikle mezuniyet döneminde elbise arayanları sevindirecek. Batik by Özgür Masur Koleksiyonu'na ait özel parçalara sahip olmak isteyenler herkesten önce online platformda 1V1Y.COM ayrıcalığıyla ulaşabilecekler.

Batik by Özgür Masur Koleksiyonu 21 Nisan'dan itibaren online platformda sadece 1V1Y.COM'da satışa sunulacak. Vişne çürüğü, gri, mavi renklerin krep ve dökümlü kumaşlarla buluştuğu bu özel koleksiyon özellikle mezuniyet döneminde elbise arayanları sevindirecek. Batik by Özgür Masur Koleksiyonu'na ait özel parçalara sahip olmak isteyenler herkesten önce online platformda 1V1Y.COM ayrıcalığıyla ulaşabilecekler.

Özgür Masur, hazır giyimin öncü markalarından biri olan Batik için tasarladığı 'Batik By Özgür Masur' Koleksiyonu ile kadınların içindeki zarafeti ve lüksü ortaya çıkararak 2014 yazına damga vuracak. 30 parçadan oluşan koleksiyonda tasarımcı Özgür Masur enerjisini şehirden alan, iş hayatından davetlere, mezuniyet törenlerinden düğünlere, hafta içinden hafta sonu aktivitelerine uzanan tasarımlarla stil sahibi kadınlar için şehrin moda duraklarını anlatıyor.

Batik By Özgür Masur koleksiyonu hem gece hem de gündüz giyilebilecek parçalarıyla 1V1Y.COM'da moda severleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Batik by Özgür Masur' Koleksiyonu 1V1Y.COM'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement