Batman'da Kadir Gecesi'nde Anneler Barış ve Huzur İçin Dua Etti - Son Dakika
Güncel

Batman'da Kadir Gecesi'nde Anneler Barış ve Huzur İçin Dua Etti

Batman\'da Kadir Gecesi\'nde Anneler Barış ve Huzur İçin Dua Etti

Batman’da Kadir Gecesi’nde camiler dolup taşarken, anneler barış ve huzur için dua etti.

14.07.2015 00:14

Batman'da Kadir Gecesi'nde camiler dolup taşarken, anneler barış ve huzur için dua etti.

Batman'da vatandaşlar Kadir Gecesi'nde dua etmek için camilere akın etti. Belde Mahallesi'ndeki Şevket Başak Camii'ne gelen vatandaşlar, bölgede akan kanın durması için dua edeceklerini söyledi. 48 yaşındaki Zahide Demir, "Bu gece mübarek bir gece, hepimiz Müslüman olduğumuz için çok mutluyuz. Bu hayırlı günde barış istiyoruz. Kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bıktık artık bu savaşlardan. Barışın gelmesini çok istiyoruz. Kardeşçe beraber namaz kılıyoruz. Artık herkes bıktı. Akan kan yüzünden analar olarak hep öldük. Akan kanın durması için dua edeceğiz. Çocuklarımız hepsi evlerine gelsin, barış istiyoruz. Anneler çok çekiyor, herkes çocuğuna üzülüyor" diye konuştu.

Cemil Güzel adlı vatandaş ise, "Bu gece hayırlı ve uğurlu bir gecedir. Bütün İslam alemine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Akan kanın durması ve barışın devamı için dua edeceğiz. Bölgemizde barışın sağlanması için öncelikle dua edeceğiz. Ayrıca bu Kadir Gecesi'nin yüzü hürmetine çözüm süreci sağlıklı bir şekilde yürür, iyi bir sonuca ulaşılır inşallah" diye konuştu.

Bazı vatandaşlar ise bu Kadir Gecesi'nde barış ve huzur gelmesi dileğinde bulundular. Okunan dualar ve Kur'an-ı Kerim sonrası program son buldu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman'da Kadir Gecesi'nde Anneler Barış ve Huzur İçin Dua Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement