Batman'da 'Şehrimizde uyuşturucu istemiyoruz' yürüyüşü gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Batman'da 'Şehrimizde uyuşturucu istemiyoruz' yürüyüşü gerçekleştirildi

Batman\'da \'Şehrimizde uyuşturucu istemiyoruz\' yürüyüşü gerçekleştirildi

HÜDA PAR İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen ve bazı sivil toplum kuruluşlarının desteklediği program kapsamında Turgut Özal Bulvarı'nda bir araya gelen grup, Gülistan Caddesi'ne kadar yürüdü. HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, yürüyüşün sonunda yaptığı konuşmada, herkesin el birliği ile uyuşturucuya karşı elinden geleni yapması gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından grup dağıldı.

23.03.2024 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da "Şehrimizde uyuşturucu istemiyoruz" yürüyüşü gerçekleştirildi.

HÜDA PAR İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen ve bazı sivil toplum kuruluşlarının desteklediği program kapsamında Turgut Özal Bulvarı'nda bir araya gelen grup, Gülistan Caddesi'ne kadar yürüdü.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, yürüyüşün sonunda yaptığı konuşmada, herkesin el birliği ile uyuşturucuya karşı elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

"Bu gençler bizim gençlerimiz. Bu kızlar, erkekler bizim geleceğimiz. Geleceğimize sahip çıkacağız." diyen Ramanlı, düzenleyecekleri etkinliklerle uyuşturucu satıcılarının huzurunu bozacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından grup dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'da 'Şehrimizde uyuşturucu istemiyoruz' yürüyüşü gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement