Batman Valisi Genç Girişimcilere Sertifika Verdi - Son Dakika
Güncel

Batman Valisi Genç Girişimcilere Sertifika Verdi

Batman Valisi Genç Girişimcilere Sertifika Verdi

Vali Yılmaz Arslan İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Batman Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Batman 1. Kariyer Zirvesi'ne katılarak genç girişimcilere ve iş koçlarına sertifika ile teşekkür belgesi verdi.

28.12.2013 10:56

Vali, üniversiteye gelişlerinde Batman Üniversitesi Rektörü Abdüsselam Uluçam ve İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz karşıladı.

Sertifika törenine Vali Yılmaz Arslan İŞKUR'un yanı sıra, Batman Üniversitesi Rektörü Abdüsselam Uluçam, Vali Yardımcımız Mustafa Adil Tekeli, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir, Özer, İl Müftüsü Hasan Çağlar, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sefa Tatlısu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, MÜSİAD Başkanı Suad Özdemir, STK temsilcileri ve çok sayıda girişimci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, İŞKUR tanıtım filmi ve Batman İŞKUR 2013 yılı faaliyetlerini gösteren slayt gösterisiyle devam etti.

Törenin açış konuşmaları Batman Üniversitesi Rektörü Abdüsselam Uluçam ve İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz tarafından yapıldı.

Törende konuşan Valimiz ise İŞ-KUR'un yaptığı atılımlar ile ciddi bir çabanın içerisine girdiğini vurgulayarak, "İnanıyorum ki İŞKUR; diğer sosyal taraflarla da işbirliği yaparak, özellikle iş ve işçi arayanlara gereken desteği vermeye bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Konuşmaların ardından Valimiz, Batman Üniversitesi Rektörü Abdüsselam Uluçam ve İŞKUR Müdürü Besim Eviz tarafından girişimcilere ve iş koçlarına, plaket ve teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Batman Valisi Genç Girişimcilere Sertifika Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement