Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Güncel

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yardım tırları Dernek Başkanı Nadir Sarıcan'ın konuşması Dua yapılması Tırın yola çıkması Bayırbucak Türkmenlerine yardım Osmaniye İHH İnsani Yardım Derneği ve hayırseverler tarafından toplanan yardımların bulunduğu tır bölgeye gönderildi Osmaniye İHH İnsani Yardım Derneği ve hayırseverlerin katkısıyla Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için toplanan kıyafet, erzak, temizlik ve un gibi malzemelerin yer aldığı tır, düzenlenen törenle yola çıktı.

17.03.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yardım tırları

Dernek Başkanı Nadir Sarıcan'ın konuşması

Dua yapılması

Tırın yola çıkması Bayırbucak Türkmenlerine yardım

Osmaniye İHH İnsani Yardım Derneği ve hayırseverler tarafından toplanan

yardımların bulunduğu tır bölgeye gönderildi

Osmaniye İHH İnsani Yardım Derneği ve hayırseverlerin katkısıyla Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için toplanan kıyafet, erzak, temizlik ve un gibi malzemelerin yer aldığı tır, düzenlenen törenle yola çıktı.

Dernek Başkanı Nadir Sarıcan, törendeki konuşmasında, dördüncü ayda dördüncü yardım tırının Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine gönderildiğini belirtti.

Zor koşullarda yaşam mücadelesi veren Suriyeli Türkmenlere yardımı sürdüreceklerini ifade eden Sarıcan, şunları kaydetti:

"Müslüman kardeşlerimiz için yardım elini uzatan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Yolumuz, Allah rızası için kardeşlerimize yardım etmektir. Onların üzerlerine bomba yağarken sıcak köşelerimizde oturuyor olamazdık. Çalışıyoruz, inşallah bundan sonra da kardeşlerimiz için yardım kampanyalarımız devam edecek. Yardım eden kardeşlerimiz zekatlarını, fitrelerini verdiler. Allah bereketini artırsın. Hayırseverlerimizi bundan sonraki yardım kampanyalarımıza da destek olmaya bekliyoruz."

Daha sonra yardım tırı dualarla yola çıktı.

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement