Bayrak Hız Kesmedi 'Teşkilatlar Kalelerimiz' - Son Dakika
Güncel

Bayrak Hız Kesmedi 'Teşkilatlar Kalelerimiz'

Bayrak Hız Kesmedi \'Teşkilatlar Kalelerimiz\'

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Murat Bayrak partisinin teşkilatlarını kaleye benzeterek "seçimlerin başarıyla sonuçlanması teşkilatlarımızın özverisiyle mümkün" dedi.

03.05.2018 17:37  Güncelleme: 17:38

Müteahhitler Birliği Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Bayrak teşkilat ziyaretlerinin yanı sıra belediye başkanlarını da makamlarında ziyaret ediyor. Murat Bayrak bugün Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'ı makamlarında ziyaret etti. Bayrak neden aday adayı olduğunu, meclis çatısı altında neler yapacağını anlatıp başkanların desteğini istedi.

Ak Parti teşkilatlarını kaleye benzeten Bayrak "Teşkilatlarımız her zaman sahada. Sürekli aktif ve halkımız ile iç içe. Zira siz belediye başkanlarımızda vatandaşın arasındasınız. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden birisi de bu. Biz siyaseti milletimiz için, milletle el ele yapıyoruz. Milletin iradesine, beklentisine bu sayede doğru cevaplar verebiliyoruz. Rabbim nasip eder ve meclis çatısı altında davamıza hizmet edersek şehrim ve ülkem için yapacağımız çalışmalara milletimle omuz omuza yapacağım. Cumhurbaşkanımızın sürekli ifade ettiği gibi millete hizmetkar olacağım" dedi.

Milletvekili Aday Adayı Murat Bayrak İl gençlik Kollarının olağan haftalık toplantısına konuk olarak partinin dinamikleriyle bir süre sohbet etti. Gençlerle bir süre sohbet eden Bayrak "Sizin dinamik ve enerjik yapınız bizleri başarıya götürecek. 24 Haziran'da ilk kez oy kullanacaklar için yaptığınız çalışmaları takdir ediyorum. Davamızın geleceği sizlersiniz. Hep birlikte kutlu davanın neferleri olarak bıkmadan, usanmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Sizlerin enerjisi bizleri daha da çok motive edecek" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayrak Hız Kesmedi 'Teşkilatlar Kalelerimiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement