Bayrak ve Minarenin Ahengi Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Bayrak ve Minarenin Ahengi Büyüledi

Bayrak ve Minarenin Ahengi Büyüledi

Gaziantep’te bulunan bir caminin minareleri arasında rüzgarın da etkisiyle ahenkli bir şekilde dalgalanan bayrak, izleyenlere adeta görsel bir şölen sundu.

05.08.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bulunan bir caminin minareleri arasında rüzgarın da etkisiyle ahenkli bir şekilde dalgalanan bayrak, izleyenlere adeta görsel bir şölen sundu.

Şahinbey ilçesi Türktepe Sokak'ta bulunan ve bir tepe üzerinde kurulu olan Türktepe Camii yanındaki devasa büyüklükteki Türk bayrağı, rüzgarın da etkisiyle caminin her iki minaresinin arasına girerek dalgalanmaya başladı.

Şehir merkezinin birçok noktasından görülebilen Türk bayrağı, caminin her iki minaresi arasında dalgalanarak izleyenleri adeta büyüledi ve muhteşem bir görsel şölen ortaya çıkardı. Her iki minarenin arasında dalgalan Türk bayrağı merhum şair Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı şiirinde bulunan "Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlal; Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklal" dizelerini akıllara getirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayrak ve Minarenin Ahengi Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement