Bayram Şekeri Gibi Rengarenk Babetler - Son Dakika
Güncel

Bayram Şekeri Gibi Rengarenk Babetler

Bayram Şekeri Gibi Rengarenk Babetler

Renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlara sahip KangaROOS, bayramda da tüm aile bireylerinin tercihi.

17.08.2012 15:48

Genç kızlar babetleri ile çok sevimli görünürken, spor şıklığı seven anne-babalar da KangaROOS ile rahatlığın keyfini yaşıyor.

KangaROOS, değişik renklerde tasarladığı babetler ile gençleri ve kendini genç hissedenleri cezbediyor. 2012 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırlanan KangaROOS babetler, turuncu, mavi, lacivert ve bej renk seçenekleri ile farklı zevklere hitap ediyor.

Dünyanın ilk cepli ayakkabısı olarak tanınan KangaROOS Türkiye'nin de aralarında olduğu 60'dan fazla ülkede satılıyor, sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor.

KangaROOS ürünleri tüm Türkiye'de Esem Spor'un 300'ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında ve Kardium AVM'de açılan Esem Sport mağazasında satışa sunuluyor.

Esem Spor Giyim

1977 yılında Emin Cankurtaran tarafından Cankurtaran Holding bünyesinde kurulan Esem Spor; Adidas, Fila, Arena, Slazenger ve le coq sportif gibi dünyaca ünlü spor giyim markalarının Türkiye distribütörlüğünü yaptı. Non-athletic ayakkabı sektöründe de Bata, Clarks, TBS, Skechers, Diesel marka ayakkabıların distribütörlüğünü yaparak çok markalı yönetim ve çok markalı spor perakendeciliği konusuna öncülük etti. 1995 yılında %16'sı halka açılan Esem Spor, halen İMKB'de işlem gören ilk ve tek spor giyim ve ayakkabı firmasıdır. Merkezi İstanbul'da olan şirket; şu anda Slazenger ve KangaROOS lisansörlüğünü devam ettiriyor. Esem Spor, yapılanma çalışmalarıyla birlikte, bünyesine yeni dünya markalarını katmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayram Şekeri Gibi Rengarenk Babetler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement