Bayramın Janjanları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Bayramın Janjanları Belli Oldu

Bayramın Janjanları Belli Oldu

Gökhan Özen'den bayram süprizi 'buyrun janjan kızlarım'

06.09.2011 09:05

TNT kanalinda 24 Eylül Cumartesi aksamı yeni başlayacak olan "Yıldız Masalı" adlı dizide Gökhan Özen'le rol alacak üç güzel kızdan 'JANJAN' klibi ve şarkısı ilk kez Kral TV ve Kral pop radyo, 50 yerel televizyon ve 50 yerel radyonun ortak yayiniyla ekranlarda.

Yapımcılığını Gökhan Özen ve eşi Selen Özen'in üstlendiği TNT ekranlarında 24 Eylül'de yayına girecek olan "Yıldız Masalı" dizisinin üç genç kız oyuncusundan oluşan JANJAN grubunun, ilk klip şarkısı grubun da adı olan 'JANJAN', Gökhan Özen prodüktörlügünde ilkkez Kral Tv 'Mehmetin Gezegeni' programında yayınlandı.

Han Medya'nin uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı 'Yıldız Masalı' dizisinin, 1sene süren cast çalışmalarının elemeleri sonucunda secilen yetenekli ve genç üç janjan kızın single projeleri tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta ilk klip şarkıları ve grubun ismi de olan 'JANJAN' parçasına Atil-Ulas İnaç kardeslerin yönetmenliğinde ve Veli Kuzlu'nun görüntü yönetmenliginde klip çekildi. Klip çekimi 12 saat sürdü ve Gökhan Özen'de kızlarla klipte yer aldı. Grubun fotoğraf çekimlerini ise, başarılı isim Zeynel Abidin Ağgül gerçekleştirdi.

Gökhan Özen katıldığı kral pop stüdyolarinda çekilen 'Gezegen Mehmet'in' Kral Tv'deki programinda yeni projesi 'Yıldız Masalı' dizisinden bahsetti ve kendisiyle beraber rol alacak üç genç kızı nasıl seçtiklerini anlattı.

Bestesi ve aranjesini Gökhan Özenin yaptigi sözlerini ise Şehrazat ve yine Gokhan Özenin yazdigi 'JANJAN' parçası alti aylik stüdyo çalışmasından sonra single olarak ilerleyen günlerde müzik marketlerde yerini alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayramın Janjanları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement