BDP'li Birtane: Aileler, Çocuklarına Farklı Bir Yaklaşım İçine Girmemeli - Son Dakika
Güncel

BDP'li Birtane: Aileler, Çocuklarına Farklı Bir Yaklaşım İçine Girmemeli

BDP\'li Birtane: Aileler, Çocuklarına Farklı Bir Yaklaşım İçine Girmemeli

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, bugün 17 milyona yakın çocuğun karne almasına dikkat çekerek, "Çocukların karnelerinde kırıklar olabilir BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, bugün 17 milyona yakın çocuğun karne almasına dikkat çekerek,"...

14.06.2013 13:48

BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, bugün 17 milyona yakın çocuğun karne almasına dikkat çekerek, "Çocukların karnelerinde kırıklar olabilir BDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, bugün 17 milyona yakın çocuğun karne almasına dikkat çekerek, "Çocukların karnelerinde kırıklar olabilir. Aileler, çocuklarına farklı bir yaklaşım içerisine girmemeli" dedi.

TBMM'de bir basın toplantısı düzenleyen Birtane, seçim bölgesi Kars'da yaşandığını belirttiği sorunları aktardı. Kars'ta yoksulluğun had safhada olduğunu, işsizlik oranının yüzde 90'ı bulduğunu ifade eden Birtane, hayvancılık ve tarımın bittiğini öne sürerek, kentteki yoksulluk tablosunun ortadan kaldırılması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Birtane, 2012-2013 eğitim-öğretim döneminin bugün sona erdiğini de hatırlatarak, 17 milyona yakın çocuğun karne alacağını belirtti.

Çocuklara iyi bir tatil geçirmelerini dileyen Birtane, "Karnelerinde kırıkları olan çocuklar olabilir. Aileler, çocuklarına farklı yaklışım içerisine girmemeli. Çocukların ilgli ve yetenekleri birbirinden farklıdır. Bu yıl uygulanan 4+4+4 eğitim sistemi, çocukların ilgi ve yeteneklerine yönelik bir eğitim sistemi değildir. Yeni sistemle allak bullak olmuş bir eğitim sistemimiz var. Velilerin bu çerçevede çocuklarına davranmalarını, ilgi ve yeteneklerine göre çocuklarını yönlendirmeleri gerektiğini vurgulamak istiyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel BDP'li Birtane: Aileler, Çocuklarına Farklı Bir Yaklaşım İçine Girmemeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement