BDP Milletvekilleri Van'da Depremzedeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

BDP Milletvekilleri Van'da Depremzedeleri Ziyaret Etti

BDP Milletvekilleri Van\'da Depremzedeleri Ziyaret Etti
06.11.2011 16:34

BDP milletvekilleri, Kurban Bayramı'nın ilk gününde, depremin vurduğu Van'da çadırkentler ve Mevlana evlerinde kalan depremzedeleri ziyaret edip bayramlarını kutladı.

BDP milletvekilleri, Kurban Bayramı'nın ilk gününde, depremin vurduğu Van'da çadırkentler ve Mevlana evlerinde kalan depremzedeleri ziyaret edip bayramlarını kutladı. Van Milletvekili Aysel Tuğluk, çadırkentlere siyaset yapmaya gelmediklerini belirterek, "Felaket yaşandı. Üzüntümüz büyük. Buraya siyasi bir amaçla değil, acıları paylaşmaya, yaraları sarmaya geldik" dedi.

Van'ın Süphan Mahallesi'nde depremzedelerin barındırılması için kurulan çadırkent ve Mevlana evlerinde kalanları Kurban Bayramı'nın ilk gününde BDP'liler ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramlarını kutladı. BDP Grup Başkanvekili ve Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Hakkari Milletvekili Esat Canan, Van Milletvekili Nazmi Gür ile Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya ve sanatçı Suavi depremzedelerin sorunlarını dinleyip, başta çocuklar olmak üzere çeşitli hediyeler dağıttı.

Van Milletvekili Aysel Tuğluk, bayrama acılı girdiklerini söyledi. Çadırkentlere siyaset yapmaya gelmediklerini belirten Tuğluk, "Felaket yaşandı. Üzüntümüz büyük. Buraya siyasi bir amaçla değil, acıları paylaşmaya, yaraları sarmaya geldik. Biz görünmesek bile ilk günden beri halkımızın yanında olduk. Olmaya da devam ediyoruz" dedi.

GÖ,MÇ(GG/COŞ) - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BDP Milletvekilleri Van'da Depremzedeleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement