Begüm Khan Kol Düğmeleri Paris?te - Son Dakika
Güncel

Begüm Khan Kol Düğmeleri Paris?te

Begüm Khan Kol Düğmeleri Paris?te

Dha DIŞ HABER- Begüm Khan kol düğmeleri Paris'teGülten Özbey Paris, 13 Mayıs, (DHA)- Paris Büyükelçisi Hakkı Akil ve eşi İnci Akil Begüm Khan markası yeni koleksiyon tanıtımına ev sahipliği yaptı.

13.05.2016 16:34

Dha DIŞ HABER- Begüm Khan kol düğmeleri Paris'te

Gülten Özbey Paris, 13 Mayıs, (DHA)- Paris Büyükelçisi Hakkı Akil ve eşi İnci Akil Begüm Khan markası yeni koleksiyon tanıtımına ev sahipliği yaptı.

Paris'te ünlü markaların yer aldığı Faubourg-Saint-Honoré Caddesinde bir butikte Begüm Khan marka kol düğmelerinin satışa sunuldu ve yeni kreasyonun tanıtımı büyükelçilik konutunda gerçekleşti.

Asya, Avrupa, Amerika'da satış noktaları olan Begüm Khan marka kol düğmeleri İlk kez Paris'te bir satış noktasında satışa sunuldu. Markayı Fransa'ya tanıtmak için lansman yapıldı ve resepsiyona verildi. Resepsiyona çok sayıda sektörle ilgili konuk katıldı.

Begüm Khan marka kol düğmeleri eski teknikler kullanarak elle yapılan kol düğmeleri değişik hayvan figürleri ile dikkat çekti.

Begüm Kıroğlu yaptığı konuşmada, 'Begüm Khan Markasını 2012 yılında kurdum. Kol düğmesi markası'Yurt dışına açılan bir Türk markası olmak istediğim için başladım. 2012'den bu yana 32 ülkede 38 satış mağazasında satılan bir marka oldu. Tüm kol düğmeleri hem Osmanlı'dan hem Asya'dan hem de farklı kültürlerden ilham alınarak yapıldı. Her şey el yapımı.' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Begüm Khan Kol Düğmeleri Paris?te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement