Belçika'da Girişimci Türk Kadını - Son Dakika
Güncel

Belçika'da Girişimci Türk Kadını

Belçika\'da Girişimci Türk Kadını

Bölgede sadece bir kaç işyerinde bulunan makinenin tanıtımını yapan Gülay Özkan ve personeli, uygulamalı olarak makinenin yararlarını ve nasıl çalıştığını anlattılar.

18.06.2014 17:01

Bölgede sadece bir kaç işyerinde bulunan makinenin tanıtımını yapan Gülay Özkan ve personeli, uygulamalı olarak makinenin yararlarını ve nasıl çalıştığını anlattılar. Tanıtım gününe katılan kadınların en çok merak ettiği konu ise kaç haftada istedikleri gibi ölçülere gelecekleri ve kaç seansta zayıflamaya başlayacakları oldu.

Gülay Özkan, Cryo terapi makinesini Türk olarak ilk olarak kendilerinin getirdiğini ve tanıtımını yaptıklarını, makineye en çok kadınların ilgi göstereceğini, fakat satın almadan önce incelediğinde beylerinde büyük oranda ilgisini çektiğini dile getirdi.

Gülay Özkan Bu yeni bir makine güzellik salonlarına yeni, yeni girmeye başladı. Makinenin amacı eksi on dereceye kadar iniyor, insanlar sekiz dereceyi hissediyor, kalori yaktıkları için vücut şekilleri daha güzel, daha düzgün oluyor, selüloitten kurtuluyorlar, yağlarından kurtuluyorlar. Altı ya da on seanstan sonra rahat beş, altı santim kaybetmiş oluyorlar. Belçika, Brüksel'de ilk bizim laser cilinimizde bulunuyor, Belçika'da ilk Türk olarak bende bulunuyor bu makine. Biz genelde on seans almalarını öneriyoruz, bir bayan on seans alırsa altı santim kaybedebilir dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belçika'da Girişimci Türk Kadını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement