Belediye Başkanı Korkmaz'dan Üniversitelilere: Günün Rüzgarından Etkilenmeyin - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Korkmaz'dan Üniversitelilere: Günün Rüzgarından Etkilenmeyin

Belediye Başkanı Korkmaz\'dan Üniversitelilere: Günün Rüzgarından Etkilenmeyin

Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Üniversitesi işbirliği ile Avrupa'da Gönüllü hizmeti bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

05.04.2012 21:15

Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Üniversitesi işbirliği ile Avrupa'da Gönüllü hizmeti bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın yanı sıra üniversite yöneticileri, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Belediye Başkanı Veli Korkmaz öğrencilere bir ders niteliğinde yaptığı konuşmada, yöneticilik anlayışından ve bir çok konudan bahsederek öğrencilere, günün rüzgarından etkilenmeden bir yere varılması gerektiğini söyledi.

Kırıkkale Üniversitesi Kocatepe konferans salonunda Kırıkkale Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmeti bilgilendirme toplantısının 'Hayallerin Peşinde' projesinin final toplantısı gerçekleşti. Belediye Proje sorumlusu Nurcan Battaloğlu, 'Hayallerin Peşinde' projesi hakkında slaytlar eşliğinde sunum yaptı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Belediye'nin ise öğrencilerden kişi başı 50 Euro kazandığını ve kazanılan bu 50 Euro'yu tekrar projeler için harcadıklarını belirterek 'Proje kapsamında 37 Ülke'de branşınız ne olursa olsun istediğiniz meslek üzerinde staj yapma hakkına sahip olabilirsiniz. Kırıkkale Üniversitesi'nin bizim için ayrı bir önemi var. Yurt dışına gittiğiniz zaman insanlığın temel birikimlerini öğreneceksiniz. 2011 faaliyetleri kapsamında Türkiye Avrupa Birliği'ne diğer ülkelere nazaran 5 kat proje gönderdi. Bu projelerden ise 3 proje kabul gördü. Bir şeyler üzerinde durursak istediğimizi başarıyı elde edebiliriz. Kendimizi hor görmeyi bir kenara bırakacağız. Kırıkkale, Avrupa Birliği projelerinde çok iyi bir yerdeö dedi.

Ailenize ve yaşadığınız ülkenize karşı sorumluluklarınız var diyerek öğrencilere seslenen Başkan Veli Korkmaz, 'Yaşadığımız hayatın rüzgarına kapılırsak gidersek bir yere varamayız. Hayatta önemli değil, değerli insan çok önemlidir. Her yıl bir milyon insanımız iş gücüne katılmak zorunda. Nitelik konusunda değerli iseniz herkes sizi bulur. Vazgeçilmez olmak hayatımızın kriterleri arasında yer almalıdır. İnsanlarımızın özür dilemesini ve teşekkür etmesini bilen toplum haline getirmeliyiz.ö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Korkmaz'dan Üniversitelilere: Günün Rüzgarından Etkilenmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement