Belediye Başkanı Sadak, Öğretmenleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Sadak, Öğretmenleri Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Sadak, Öğretmenleri Ziyaret Etti

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama etkinleri kapsamında, öğretmenlere kırmızı karanfil dağıttı.

26.11.2013 16:37

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, 24 kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinleri kapsamında Milli Egemenlik Anadolu Lisesi ziyaret ederek, okulda görev yapan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Okul Müdürü Yusuf Turhan ve okul öğretmenleri tarafından okul bahçesinde karşılanan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, ilk olarak sınıfları ziyaret ederek ders işleyen öğretmenlerin 24 kasım öğretmenler günün kutlayarak, öğretmen ve öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Sadak, burada yaptığı açıklamada, Milli Egemenlik Anadolu Lisesi öğretmenleri şahsında tüm öğretmenlerin, Öğretmenler günün kutladığını ifade ederek, Belediye yönetimi olarak tüm öğretmenlere en iyi şekilde görev yapmaları için her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonra vermeye devam edeceklerini, bu anlamda tüm öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Sadak, Öğretmenleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement