Belediye Başkanı Uzun Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Uzun Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Uzun Çalışmaları Yerinde İnceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, altyapı çalışmalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Tahir Sert ve ilgili birim müdürleriyle saha çalışmalarını gezerek yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

02.09.2012 12:39

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, altyapı çalışmalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Tahir Sert ve ilgili birim müdürleriyle saha çalışmalarını gezerek yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

İlçe genelinde yapılan saha çalışmalarında incelemelerde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü'nü bir park kavramı içerisinde değerlendirdiğini ifade ederek, çalışmaların detaylara dikkat edilmek suretiyle sürdürülmesini istedi. Başkan Uzun, hafta sonunda sahayı gezerek, çalışmaları inceledi. İlçede yeni hizmete sunulan sokak ve caddeler, parklar, piknik alanları, kaldırım, tretuvar, kavşak, asfalt ve sahil düzenlemeleri yapılan bölgeleri gezen Uzun, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Gürpınar sahilinde yeni tamamlanan 210 metre uzunluğunda 346 adet basamağı ve 21 adet seyir terası olan merdiveni ekibi ile birlikte çıkan Başkan Uzun, Gürpınar sahilini merdivenin teraslarından izledi.

Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nda incelemelerde bulunan Başkan Uzun, bahçe kısmında yapılan düzenlemeleri yerinde gördü. İnceleme yaptığı bölgelerde vatandaşlarla sohbet eden Uzun, hizmetlerden dolayı ilçe sakinlerinden övgü aldı. Park çalışmalarını denetlediği sırada çocuklarla da sohbet eden Uzun, "Bu parklar sizin, biz yaptık artık buralara sizler sahip çıkıp, koruyacaksınız. Neşe içerisinde eğlenin" şeklinde konuştu.

Beylikdüzü'nün dört bir köşesini şantiye haline getirdiklerini dile getiren Başkan Uzun, yapılan projelerde; yeşil alanların çoğaltılmasına, vatandaşa ulaşım kolaylığı sağlanmasına, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarına devam edebilmelerine yönelik ayrıntılara önem verdiklerini ifade etti. Dev projelerde detaylara özellikle hassasiyet gösterdiklerini belirten Uzun, "Bazen çok küçük detaylar büyük projelerin güzelliğini örtebiliyor. Bu nedenle; yaptığımız her hizmette ince konulara kadar iniyoruz. Bugünkü incelemelerimizde de bitme noktasında olan çalışmaların ayrıntılarıyla ilgili arkadaşlarımızla düşüncelerimizi paylaştık" dedi.

Başkan Uzun, inceleme yaptığı her bölgede ilgililere, Beylikdüzü'nü bir park kavramı içerisinde değerlendirmeleri ve çalışmaları bu doğrultuda sürdürmeleri gerektiğini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Uzun Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement